IQ-test: Als je een genie bent, wat is dan de ontbrekende waarde?

De uitdaging van vandaag zal testen je denkvermogen. Je wordt uitgenodigd om de afbeelding hieronder goed te bekijken en te zoeken naar een verband tussen de getoonde getallen.

Je moet je logische redenering gebruiken om dit wiskundige probleem op te lossen. puzzel . Dit is je kans om je probleemoplossende vaardigheden te bewijzen. Lees verder voor de regels en het doel van deze IQ-test.

Hoe werkt het?

Kijk goed naar de afbeelding hieronder. Er zijn vier vergelijkingen, waarvan er één onopgelost is. Je moet elk getal zorgvuldig analyseren om er een logisch verband tussen te leggen en dan de waarde bepalen die het vraagteken moet vervangen. Er zijn geen tijdsbeperkingen

© Ednieman.nl

Je hebt echter maar één poging, dus probeer je concentratie te maximaliseren. Vermijd alles wat je zou kunnen afleiden. Zie de volgende paragraaf voor de voordelen van deze test.

Lees ook  Een heerlijke manier om je hond poot-kloppend te houden!

Wat zijn de voordelen van het voltooien van deze wiskundige puzzel?

Door deze uitdaging te voltooien, zoeken je hersenen naar een manier om hem op te lossen. Je werkt aan je creativiteit en logisch redeneren. Het is een manier om je kritisch denkvermogen te ontwikkelen. Bovendien bevorderen deze puzzels je creativiteit. Problemen oplossen wordt een automatisme voor je. Je zult dan productiever zijn in alles wat je doet. Deze uitdaging helpt ook om mensen met een hoog IQ te identificeren. Lees verder om je antwoord te controleren.

Antwoord: Hier is de gevraagde waarde in de laatste vergelijking

Heb je geprobeerd het ontbrekende getal te vinden? Ben je overtuigd van je antwoord? De verwachte aantal is 14. Om dit resultaat te vinden, kijk je goed naar de vergelijkingen die je al hebt geverifieerd en die elk de volgende regel volgen: het eerste getal plus het laatste getal, min het middelste getal. Om een beter idee te krijgen, nemen we de eerste vergelijking: 4 + 3 – 1 = 6. Heb je het goede antwoord gevonden?

Lees ook  Hoe troost je je hond tijdens onweer

© Ednieman.nl

Als het je gelukt is, gefeliciteerd! In feite is slechts een kwart van alle internetgebruikers erin geslaagd om dit raadsel op te lossen. En dankzij je intelligentie en logisch redeneren kon je het oplossen, wat laat zien hoe makkelijk het voor je is om de problemen die zich voordoen in je dagelijks leven te overwinnen. Aan de andere kant, als je faalt, waarom probeer je de andere IQ-tests dan niet opnieuw? Als je deze uitdaging leuk vindt, vergeet hem dan niet te delen met je vrienden en familie via sociale netwerken.

Related post