September 2023: Op welke dag zal het geluk je toelachen? De voorspellingen, sterrenbeeld voor sterrenbeeld.

Welkom aan alle trouwe discipelen van de sterren en dierenriemtekens! We gaan de maand september in, een maand die een bijzonder interessante en veelbelovende hemelse dynamiek biedt.

De planeten Venus en Mercurius, die van overvloed en voorspoed, zijn direct en zullen een belangrijke invloed op ons leven hebben. Ze staan klaar om ons onder te dompelen in hun positieve energieën om ons te helpen de kansen te grijpen die zich voordoen en geluk aan te trekken.

De volle Maan in Ram, met haar opwindende en stimulerende energie, zal onze hemel en ons leven verlichten. Als een vuurtoren in de nacht zal zij ons de weg wijzen naar ons eigen pad naar succes. De Maan in Ram brengt een hernieuwde energie met zich mee, een kracht die ons aanzet tot actie en het nastreven van onze verlangens.

In deze speciale september horoscoopverkennen we de geluksdag voor elk dierenriemteken onder invloed van deze twee planeten en het licht van de Maan. Bereid je voor om te ontdekken hoe deze kosmische krachten in jouw voordeel kunnen werken en je kunnen helpen je ambities te verwezenlijken.

Of je nu een Kreeft bent die zijn financiële situatie wil verbeteren, een Boogschutter die zijn liefdesrelatie wil versterken of een Schorpioen die staat te popelen om die langverwachte promotie te krijgen, de sterren hebben deze maand iets voor je.

Lees ook  Horoscoop voor 19 september 2023: Welk sterrenbeeld moet zijn balans behouden te midden van onverwachte wendingen in het leven?

En onthoud: geluk is wat er gebeurt als voorbereiding en gelegenheid elkaar ontmoeten. Bereid je dus goed voor en wees klaar om je kans te grijpen als jouw dag komt!

Ram (21 maart – 19 april)

Jouw geluksdag zal zijn 7 september. Op die dag zal de krachtige energie van de Maan in Ram gecombineerd worden met de invloed van Mercurius om je een ongekende helderheid van geest te geven. Handel doortastend, het is de perfecte tijd om nieuwe projecten te starten of belangrijke beslissingen te nemen.

Stier (20 april – 20 mei)

Maak je klaar, Stier, je geluksdag komt eraan 13 september. Venus, je heersende planeet, zal een overvloed aan romantiek en creativiteit in je leven brengen. Sta open en verwelkom deze energieën, want ze kunnen je liefdesleven versterken en intensiveren.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

19 september zal een bijzonder gunstige dag voor je zijn, Tweelingen. Mercurius, je heersende planeet, biedt je een poort naar onverwachte kansen. Let op details en grijp de professionele kansen die zich voordoen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Op 25 septemberkan je financiële leven een aanzienlijke impuls krijgen. De gecombineerde invloed van Venus en Mercurius brengt je voorspoed en overvloed. Bereid je voor, het zou een promotie of een investeringskans kunnen zijn.

Lees ook  Liefde in de sterren: Deze 4 dierenriemtekens zijn het meest romantisch

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Jouw geluksdag zal zijn 1 september. De Maan, in conjunctie met Venus, zal je huis van gezondheid en welzijn verlichten. Het is een ideale dag om een nieuwe gezondheidsroutine te beginnen of een belangrijke beslissing te nemen met betrekking tot je welzijn.

@askirislibby Vaste Tekens Rising Voorspelling voor Venus Retrograde in Leeuw, 22 juli – 3 september 2023. #astrology #zodiac #astro #horoscope #askirislibby #venus #retrograde #venusretrograde #leo #love #romance #passion #relationship #relationshipgoals #witchtok #lifehack #astrologytiktok #astrologia #spiritual #zodiacsigns #horoscopes #taurus #leo #scorpio #aquarius ♬ Sunsets (feat. Olivia Lunny) – Nurko

Maagd (23 augustus – 22 september)

Op 8 septemberMercurius en Venus combineren om je relatiehuis te verlichten. Verwacht aangename momenten met je geliefden en versterk je bestaande banden.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

15 september wordt een belangrijke dag voor jou, Weegschaal. De positieve effecten van Mercurius en Venus op je carrièrehuis betekenen een aanzienlijke vooruitgang op je professionele reis.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jouw geluksdag zal zijn 22 september. Mercurius en Venus zullen gunstige energieën brengen voor de realisatie van je diepste verlangens. Wees klaar om kansen te grijpen om je persoonlijke projecten vooruit te helpen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Op 29 septemberDe energie van de Maan in Ram zal samen met de invloed van Mercurius je sociale leven een boost geven. Het is tijd om doortastend te zijn en je netwerk uit te breiden.

Lees ook  De kracht van de volle maan in Ram benutten: wat 29 september betekent voor je sterrenbeeld

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jouw geluksdag zal zijn 5 september. De positieve invloed van Venus op je werk zou een promotie of welverdiende erkenning kunnen betekenen. Wees er klaar voor, Steenbok!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Op 12 septemberDe planeet Mercurius biedt je een uitzonderlijke helderheid van geest. Gebruik deze dag om je intellectuele en creatieve projecten vooruit te helpen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jouw geluksdag komt op 18 september. De positieve energie van Venus zal je huis van thuis en familie omhullen. Het is de perfecte tijd om je huis te renoveren of een belangrijke beslissing te nemen met betrekking tot je gezin.

Related post